Fill 1

Wat we doen – Werkgever

U kunt bij ons uiteraard terecht voor een pensioenregeling voor uw medewerkers, maar ook voor verzuim-, WGA hiaat- en WIA excedentverzekeringen zijn wij u graag van dienst. Onze dienstverlening varieert van Advies, Beheer en Communicatie.

Advies

Na een uitvoerige inventarisatie geven wij u advies. Een advies dat altijd passend is omdat het aansluit bij de wensen en behoeftes die u als werkgever heeft. Ons advies zal voldoen aan alle wettelijke voorschriften zoal de Wet op het Financieel Toezicht.

Beheer

Als wij u geadviseerd hebben hoeft u zich vervolgens niet druk te maken om het actueel houden van deze regelingen. Wij beheren uw regeling altijd als wij u geadviseerd hebben. Wij nemen u deze werkzaamheden uit handen. Maar wij doen meer. Het is ons dagelijkse werk om aan- en afmeldingen te verwerken, salaris- en parttimewijzigingen door te geven, premies en aanspraken te controleren en uitvoerders te houden aan gemaakte afspraken. En uiteraard houden wij u op regelmatige basis op de hoogte o.a. middels onze nieuwsbrief. Kunt u zich richten op uw eigen werk!

Communicatie

Zonder uitleg begrijpen uw werknemers de door u afgesloten regelingen waarschijnlijk minder goed. Daarnaast weten zij vaak niet waar zij alle informatie vandaan moeten halen. Wij leggen graag uw regelingen uit aan uw werknemers. Dit kan door het geven van een presentatie of één op één gesprek.