Pensioenadvies op maat in Ede

U bent ondernemer in Ede en u wilt nadenken over de juiste pensioenregeling voor uw onderneming, maar u weet er te weinig vanaf of het ontbreekt u aan tijd om uzelf te verdiepen in de materie. Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Wij ontzorgen u door een overzicht te bieden van de verschillende regelingen. Door dit overzicht kunnen wij samen met u efficiënt te werk gaan.

Onze deskundige pensioenadviseurs hebben door hun ervaring veel kennis in huis om met een passend voorstel te komen. Een voorstel dat aansluit bij uw wensen. Daar waar de grote pensioenbureau’s voorbij gaan aan uw persoonlijke wensen zullen wij met advies op maat komen. Wij zijn vergroeid met pensioenen en hebben veel ervaring met het vinden van de juiste pensioenregeling voor ondernemers. 

Vanuit ons hoofdkantoor in Barneveld werken wij in de regio Midden Nederland, vanuit Ede is ons kantoor dan ook gemakkelijk te bereiken. U bent van harte welkom om eens langs te komen voor een vrijblijvend gesprek, uiteraard kun u ook contact met ons opnemen om een afspraak met één van onze adviseurs in te plannen. U kunt onder Over PBMN en onder Diensten al het één en ander lezen over onze manier van werken, een manier waar onze klanten zeer tevreden over zijn en die zorgt voor een prettige, nauwe en langdurige samenwerking.

Teaserblokjes

Advies

Advisering van pensioenoplossingen voor de DGA en werkgevers.
Lees meer

Beheer

Een goed beheer van uw pensioenregeling geeft overzicht en inzicht in alle facetten van de pensioenregeling.

Lees meer

Communicatie

PBMN zorgt voor optimale communicatie over de toegevoegde waarde van uw pensioenregeling.
Lees meer