Onafhankelijk advies; ook in Veenendaal

Bent u ondernemer in Veenendaal en op zoek naar de pensioensregeling die bij uw bedrijf past? En vraagt u zich af welke verschillende regelingen er zijn of wilt u een second opinion voor uw bestaande pensioensregeling? Pensioen Bureau Midden Nederland helpt u graag op weg. Bij ons kunt u terecht met al uw vragen over pensioen en de verschillende mogelijkheden voor u als ondernemer.

PBMN ontzorgt u door overzicht te bieden van de verschillende regelingen. Door dit overzicht kunnen wij samen met u efficiënt te werk gaan.

Onze deskundige werknemers hebben door hun ervaring veel kennis in huis om met een passend voorstel te komen, een voorstel dat aansluit bij uw wensen. Daar waar de grote pensioenbureau’s voorbij gaan aan uw persoonlijke wensen, zullen wij met advies op maat komen. Wij zijn vergroeid met pensioenen en hebben veel ervaring met het vinden van de juiste pensioensregeling voor ondernemers. 

Vanuit ons hoofdkantoor in Barneveld werken wij in de regio Midden Nederland, vanuit Veenendaal is ons kantoor dan ook gemakkelijk te bereiken. U bent van harte welkom om eens langst te komen voor een vrijblijvend gesprek, uiteraard kun u ook contact met ons opnemen om een afspraak met één van onze medewerkers in te plannen. U kunt onder Over PBMN en onder Diensten al het één en ander lezen over onze manier van werken; een manier waar onze klanten zeer tevreden over zijn en die zorgt voor een prettige, nauwe en langdurige samenwerking.

Teaserblokjes

Advies

Advisering van pensioenoplossingen voor de DGA en werkgevers.
Lees meer

Beheer

Een goed beheer van uw pensioenregeling geeft overzicht en inzicht in alle facetten van de pensioenregeling.

Lees meer

Communicatie

PBMN zorgt voor optimale communicatie over de toegevoegde waarde van uw pensioenregeling.
Lees meer